Story

Wij willen studenten tijd, energie en stress uit handen nemen in hun vaak langdurige zoektocht naar een geschikte stageplek. Hierdoor kunnen de studenten zich meer focussen op hun studie in de tussentijd.  Key2Work wilt een aandeel hebben in de succesvolle toekomst van de studenten. Door een wetenswaardige stage te volgen hopen wij dat de student zich kan ontwikkelen tot een echte Young Professional. Dit moet als gevolg hebben dat zij een mooie toekomst tegemoet zien. Dit kan alleen maar succesvol zijn door een goede database aan te leggen van beschikbare studenten en potentiĆ«le bedrijven.

Key2Work werkt met een uitgewerkt bestand, dit maakt het voor ons mogelijk om de studenten te koppelen aan geschikte bedrijven. ''Sleutel tot succes''

 

Missie

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt de gehele maatschappij. Als bemiddelingsbureau voor studenten en bedrijven  is onze missie het succesvol begeleiden en vervullen van stageplekken. Wij willen studenten die op zoek zijn naar stages, helpen met het vinden van een geschikte stageplaats waar ze veel kunnen leren. Dit is tevens de eerste stap in het bedrijfsleven voor de meeste studenten. Onze dienstverlening richt zich op opdrachtgevers (bedrijven), studenten en kent een persoonsgerichte aanpak.

 

Ieder mens en iedere organisatie is anders en heeft zijn of haar specifieke wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer professionals op de juiste plek zitten, zij succesvol zijn en dat dit ten goede komt voor de gehele markt. Echter is het ook belangrijk dat ieder individu zijn talent naar voren brengt. Dit staat dan ook voorop in het programma van Key2Work.

 

Visie

Het bedrijfsleven, met name het MKB zonder Human Resource afdeling, willen we actief benaderen waardoor we meer stageplekken hopen te creƫren.

 

Wij kunnen het proces van functie- en persoonlijkheidsprofielen opstellen en het plaatsen van vacatures  uit handen nemen, zodat alleen de meest geschikte kandidaten worden doorgestuurd naar u! En wie weet monden de stageplekken uit in volleerde banen!

Contact

Adres

Key2Work

Kralingse Zoom 91

3063ND Rotterdam

Telefoon

+31(0)6-21547442

K.V.K:

Rekeningnummer:NL50ABNA0614415896

2015 | DESIGN BY  WEB WORKS 4 YOU